W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację podstawowych jej funkcji, a po uzyskaniu Twojej zgody, pliki cookies są przez nas wykorzystywane do dokonywania pomiarów i analiz korzystania ze strony internetowej, a także do celów marketingowych. Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych i marketingowych. Aby wyrazić zgodę na instalowanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies wszystkich wskazanych wyżej kategorii kliknij przycisk "Zaakceptuj wszystko". Poszczególne ustawienia plików cookies możesz zmieniać po kliknięciu przycisku „Zmień ustawienia”. Jeśli ustawienia odpowiadają Twoim preferencjom, aby wyrazić zgodę na instalowanie plików cookies na Twoim urządzeniu końcowym w wybranym przez Ciebie zakresie kliknij przycisk "Zapisz ustawienia". Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce prywatności.
Koncepcyjny projekt budynku produkcyjno-usługowego.
Obiekt posiada dwie główne części: halę produkcyjną - z linią wypieku pieczywa i wyrobów cukierniczych oraz część usługową mieszczącą punkt sprzedaży wyrobów własnych jak również część gastronomiczną: cukiernię / kawiarnię.
Sale w przestronnej części konsumpcyjnej otwierają się na antresolę zlokalizowaną na 1-kondygnacji oraz zewnętrzne tarasy otoczone zielenią i małą architekturą.
Materiały zastosowane na elewacjach obiektu - okładziny kompozytowe, beton architektoniczny, posiadają stonowaną kolorystykę. W części usługowo – gastronomicznej zaprojektowano duże przeszklenia fasadowe oraz elementy drewniane.