Hala magazynowa z częścią socjalno-biurową


Przedmiotem inwestycji jest hala magazynowa z częścią socjalno-biurową obejmująca:
a.         jednokondygnacyjną przestrzeń magazynową o powierzchni użytkowej ~5 400m2.
b.         dwukondygnacyjną część zaplecza socjalno-biurowego  o powierzchni użytkowej ~540m2

Projektowany budynek posiada prostą geometryczną formę. Część magazynowa zaprojektowana jest na modularnej siatce prefabrykowanych słupów i więzarów stalowych, z attyką osłaniającą dwuspadowy dach o niewielkim kącie nachylenia. Główną konstrukcję budynku biurowego stanowią słupy i stropy żelbetowe. Strefę wejścia zaakcentowano ramą w kontrastowym kolorze, podkreślająca również pasma okienne.

Całość obiektu zaprojektowana jest w nowoczesnym, przemysłowym charakterze, z zastosowaniem wysokiej jakości materiałów budowlanych i wykończeniowych.